Actueel 2012

 

Tandartstarieven 2013

Actueel-2012 >>

Minister Schippers heeft besloten dat tandartsen vanaf 1 januari 2013 hun tarieven niet meer zelf mogen bepalen. De tandartsen krijgen dus weer vaste tarieven en het zogenaamde experiment vrije tarieven wordt beëindigd. Dit betekent dat de overheid vanaf 1 januari 2013 de tarieven van tandartsen weer vaststelt.
Als reden om het experiment te stoppen, wordt aangevoerd dat de tarieven van tandartsen teveel zouden zijn gestegen. Deze bewering is niet met cijfers onderbouwd. Ook wij herkennen dit beeld niet in onze praktijk.

We kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt wat er aan de hand is. Onze koepelorganisatie laat de zorgvuldigheid van dit besluit nog toetsen door een rechter. Hierover zal waarschijnlijk deze zomer duidelijkheid ontstaan.

In onze praktijk hebben we op een verantwoorde manier onze tarieven bepaald. U vindt onze tarieven op onze website/in onze wachtkamer. U hoeft geen controles of behandelingen uit te stellen. Sterker nog, uitstel is niet bevorderlijk voor de mondgezondheid. Kom gerust naar onze praktijk.

Mocht u vragen hebben over deze berichten, over de tarieven in onze praktijk of de nota van uw behandeling, aarzel dan niet om uw vragen aan ons te stellen!

Terug

Laatste nieuws

27-02-2019

De sleur van het tanden stoken

Stel, het lukt je om daadwerkelijk je tanden te gaan stoken. Dat had je allang moeten doen, maar er ...

¬Ľ lees meer

Livingstonelaan 466 - 3526 JB Utrecht - T 030-2870560 - E balie@paropraktijk.nl