Disclaimer

Algemene informatie
De Paro Praktijk Utrecht heeft de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Alle informatie op deze website, inclusief informatie die gerelateerd is aan medische en gezondheidsklachten, producten en behandeling, is alleen voor informatieve doeleinden. De sitehouder, noch de uitgever kan enige aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder deskundig advies wijzigen, stoppen of aanpassen van de bij u ingezette behandeling.
De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een rijksgediplomeerd behandelaar (zoals een huisarts, tandarts of psycholoog), maar is slechts een bron van algemene informatie.

Auteursrechten
Op de websites rust een auteursrecht van de Paro Praktijk Utrecht. De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder haar voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden.

Hyperlinks
De websites bevatten hyperlinks naar sites die buiten het domein van de Paro Praktijk Utrecht liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. De Paro Praktijk Utrecht is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en de software die u daarvan zou kunnen downloaden.

Aansprakelijkheid
Het bezoek aan de websites van de Paro Praktijk Utrecht is voor uw eigen rekening en risico. De Paro Praktijk Utrecht sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze websites en het gebruik van de daarvan verkregen informatie uit.

Toegang
De Paro Praktijk Utrecht behoudt zich het recht voor om gebruikers zonder voorafgaande kennisgeving de toegang tot haar websites of een gedeelte daarvan te ontzeggen.

Nog geen nieuws beschikbaar.

Livingstonelaan 466 - 3526 JB Utrecht - T 030-2870560 - E balie@paropraktijk.nl