Verzekering en betaling

Aan het einde van uw eerste bezoek krijgt u een begroting. Via de opgegeven codes kunt u in uw verzekeringspolis nakijken welk deel van de behandeling u vergoed krijgt. Dit bedrag kan per verzekeringsmaatschappij en per verzekeringspolis verschillen.

Betalingsvoorwaarden

Op de rekening die u ontvangt van Infomedics namens de Paro Praktijk Utrecht, zijn de betalingsvoorwaarden van Infomedics B.V. van toepassing.
  • De betalingsvoorwaarden van Infomedics, factoring maatschappij voor medische beroepen B.V. te Almere zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere onder nummer 04048143.
Het is belangrijk dat u zich aan de betalingstermijn van 30 dagen houdt, anders is Infomedics wettelijk gerechtigd extra kosten in rekening te brengen. Voor vragen kunt u terecht op de website www.infomedics.nl of, tijdens kantooruren, via 036-2031900 (gebruikelijke belkosten).
 

Indienen bij verzekering

Infomedics declareert rechtstreeks bij uw verzekeraar. U krijgt een aanvullende nota van Infomedics voor het deel dat niet wordt vergoed door uw verzekeraar.
 

Actueel

Paro Praktijk Utrecht viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Al 30 jaar is onze praktijk toonaangevend in de parodontologie. Wat hebben we bereikt sinds de oprichting in 1989 en hoe zien wij de toekomst tegemoet?

Voor patiënten

De behandeling van parodontale problemen betreft het steunweefsel van uw tanden en kiezen. Dit vergt veel tijd van uw eigen tandarts. Daarom kunt u door uw tandarts naar ons worden doorverwezen.

Voor verwijzers

Binnen onze praktijk houden wij ons uitsluitend bezig met de behandeling van de tandvleesproblemen van uw patiënten. Voor andere tandheelkundige zorg of voor controles verwijzen wij ze naar u terug.

"We streven continu naar beter. Betere zorg, betere communicatie, betere instrumenten en methodieken en nog meer kennis over de behandeling en professie."

- Prof. dr. Fridus van der Weijden, oprichter en partner

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 287 05 60
balie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 paro•praktijk•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring

© 2000 - 2024 Paropraktijk |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf