Parodontologie voor Patiënten

De behandeling van parodontale problemen betreft het steunweefsel van uw tanden en kiezen. Dit vergt veel tijd van uw eigen tandarts. Daarom kunt u door uw tandarts naar ons worden doorverwezen. in onze praktijk zijn er speciale faciliteiten aanwezig die de behandeling effectiever maken. Voor de algemene tandheelkundige zorg en de controles blijft u uw eigen tandarts bezoeken.


Gespecialiseerd

In onze parodontologiepraktijk zijn NVvP-erkende tandarts-parodontologen aanwezig die gespecialiseerd zijn in tandvleesproblemen. (zie ook: De Tandvleesspecialist via deze link) 
 

Uw eerste bezoek

Uw eerste bezoek aan onze parodontologiepraktijk bestaat uit een kennismaking en een bespreking van uw wensen/ klachten.
Lees meer »
 

Uw vervolg bezoek

Als u voor vervolgbezoeken in aanmerking komt, bezoekt u meerdere malen onze mondhygiënisten. Zij helpen u uw parodontium weer gezond te maken.
Lees meer »
 
 

Afspraak maken

Met of zonder verwijsbrief kunt u telefonisch een afspraak maken. Tijdens het telefoongesprek krijgt u van onze assistente uitleg over uw eerste bezoek.
Lees meer »
 

Actueel

Paro Praktijk Utrecht viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Al 30 jaar is onze praktijk toonaangevend in de parodontologie. Wat hebben we bereikt sinds de oprichting in 1989 en hoe zien wij de toekomst tegemoet?

Voor patiënten

De behandeling van parodontale problemen betreft het steunweefsel van uw tanden en kiezen. Dit vergt veel tijd van uw eigen tandarts. Daarom kunt u door uw tandarts naar ons worden doorverwezen.

Voor verwijzers

Binnen onze praktijk houden wij ons uitsluitend bezig met de behandeling van de tandvleesproblemen van uw patiënten. Voor andere tandheelkundige zorg of voor controles verwijzen wij ze naar u terug.

"We streven continu naar beter. Betere zorg, betere communicatie, betere instrumenten en methodieken en nog meer kennis over de behandeling en professie."

- Prof. dr. Fridus van der Weijden, oprichter en partner

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 287 05 60
balie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 paro•praktijk•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring

© 2000 - 2024 Paropraktijk |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf