Resultaat enqûete 2019

In 2019 besloot de praktijk een patiëntenenquête uit te zetten met als doel een tevredenheidsmeting bij evaluatie over de eerste fase van parodontale behandeling. De enquête werd de loop van het jaar mondeling uitgevraagd en verwerkt.

 

Op basis van 180 respondenten hebben we de volgende uitkomst:

Op de vraag ‘bent u tevreden over onze behandeling’ was 100% positief

Op de vraag ‘is de behandeling verlopen zoals u verwacht had’ was 84% positief, 3% gaf aan dat het anders verlopen wat dan verwacht en 13% had voor af geen idee wat te verwachten.

 

Conclusie:

Van de 3% die een ander behandelverloop had verwacht kregen we opmerkingen over terugtrekkend tandvlees als gevolg van behandeling waardoor ook makkelijk etensresten tussen tanden en kiezen blijven zitten en de tanden gevoeliger waren.

Ons vooraf gesteld doel was dat minstens 90% van de patiënten tevreden waren over de behandeling. Dat hebben we met 100% behaald.

Actueel

Paropraktijk Utrecht viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Al 30 jaar is onze praktijk toonaangevend in de parodontologie. Wat hebben we bereikt sinds de oprichting in 1989 en hoe zien wij de toekomst tegemoet?

Voor patiënten

De behandeling van parodontale problemen betreft het steunweefsel van uw tanden en kiezen. Dit vergt veel tijd van uw eigen tandarts. Daarom kunt u door uw tandarts naar ons worden doorverwezen.

Voor verwijzers

Binnen onze praktijk houden wij ons uitsluitend bezig met de behandeling van de tandvleesproblemen van uw patiënten. Voor andere tandheelkundige zorg of voor controles verwijzen wij ze naar u terug.

“Graag bieden we zorg op maat d.w.z. niet te weinig maar ook niet te veel, passend bij uw verwachting over het gebit op lange termijn (zorgdoel).”

drs. Laurens Tinsel, parodontoloog, forensisch odontoloog

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 287 05 60
balie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 paro•praktijk•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring  •   Onze praktijk en corona

© 2000 - 2023 Paropraktijk |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf