Kwaliteitscertificaat

De Paro Praktijk Utrecht is sinds begin 2012 ISO gecertificeerd. Wat betekent dit voor u?

Certificatie is dé manier om zichtbaar te maken dat een zorgorganisatie intern de zaken goed op orde heeft, dat de patiënt altijd centraal staat en dat de organisatie voortdurend en systematisch werkt aan verbetering.

Bij ISO-certificatie worden normen gehanteerd met specifieke kwaliteitseisen waaraan een managementsysteem moet voldoen. Als een managementsysteem is gecertificeerd volgens deze norm, betekent het dat de interne bedrijfsvoering optimaal is geregeld. Dit levert veel op, namelijk: goede producten en diensten, gemotiveerde medewerkers, minder kosten en het allerbelangrijkste: tevreden patiënten.

De praktijk is momenteel ISO 9001:2015 gecertificeerd. Deze Europese norm is gericht op zorgprocessen en beoogt de eisen en concepten van de ISO 9001:2015 bij te stellen en te specificeren voor de specifieke omstandigheden in zorg en welzijn.

Een ISO-certificaat is maximaal drie jaar geldig, hierna volgt er weer een nieuwe audit voor de volgende drie jaar. Aangezien kwaliteitszorg een continu proces is, moeten tussentijdse controles (audits) waarborgen dat de kwaliteitsnormen voortdurend worden gehaald en nageleefd.

Actueel

Paro Praktijk Utrecht viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Al 30 jaar is onze praktijk toonaangevend in de parodontologie. Wat hebben we bereikt sinds de oprichting in 1989 en hoe zien wij de toekomst tegemoet?

Voor patiënten

De behandeling van parodontale problemen betreft het steunweefsel van uw tanden en kiezen. Dit vergt veel tijd van uw eigen tandarts. Daarom kunt u door uw tandarts naar ons worden doorverwezen.

Voor verwijzers

Binnen onze praktijk houden wij ons uitsluitend bezig met de behandeling van de tandvleesproblemen van uw patiënten. Voor andere tandheelkundige zorg of voor controles verwijzen wij ze naar u terug.

“Ik bied mijn patiënt de zorg die ik zelf zou willen ontvangen. Dit betekent de tijd nemen, voelen, denken en dan samen ervoor gaan!”

drs. Elmira Boloori, parodontoloog

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 287 05 60
balie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 paro•praktijk•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring

© 2000 - 2024 Paropraktijk |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf