Mascotte

Onze praktijk bestaat sinds januari 1989!
Om het 15-jarig jubileum te vieren is er een bronzen plastiek voor de praktijk aangekocht. De titel is: `Het perfecte gevoel voor elkaar`.

"Wij zien het als een illustratie van onze behandelfilosofie. Daarom is het als het ware onze praktijkmascotte geworden."

Ons streven is om iedere dag de patiënt (als middelste figuur van het beeld) centraal te stellen. De twee andere figuren symboliseren de tandheelkundige zorgpartijen die hen omringen.

Samen met de verwijzend tandarts, buigen ook wij ons over de unieke situatie en wensen van de individuele patiënt. Zo komen we gezamenlijk tot een behandelaanpak waar alle drie partijen veel bij winnen.

 

Actueel

Paropraktijk Utrecht viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Al 30 jaar is onze praktijk toonaangevend in de parodontologie. Wat hebben we bereikt sinds de oprichting in 1989 en hoe zien wij de toekomst tegemoet?

Voor patiënten

De behandeling van parodontale problemen betreft het steunweefsel van uw tanden en kiezen. Dit vergt veel tijd van uw eigen tandarts. Daarom kunt u door uw tandarts naar ons worden doorverwezen.

Voor verwijzers

Binnen onze praktijk houden wij ons uitsluitend bezig met de behandeling van de tandvleesproblemen van uw patiënten. Voor andere tandheelkundige zorg of voor controles verwijzen wij ze naar u terug.

“Graag bieden we zorg op maat d.w.z. niet te weinig maar ook niet te veel, passend bij uw verwachting over het gebit op lange termijn (zorgdoel).”

drs. Laurens Tinsel, parodontoloog, forensisch odontoloog

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 287 05 60
balie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 paro•praktijk•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring  •   Onze praktijk en corona

© 2000 - 2023 Paropraktijk |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf