Patiënttevredenheid

Als praktijk dagen we onszelf continue uit het kwaliteitsniveau van onze zorgverlening te verhogen en steeds verder te professionaliseren. Daarom vinden wij het belangrijk om te weten wat onze patiënten van ons vinden. Om hier inzicht in te krijgen hanteert de praktijk nauwgezet een registratiesysteem voor klachten, opmerkingen en adviezen van patiënten. Daarnaast worden met regelmaat enquêtes onder onze patiënten uitgevoerd.

in 2014 is de verandering van mondhygiënegedrag van een patiënt door onze instructies onderzocht.

In 2013 hebben we aan patiënten gevraagd wat ze van onze webwinkel Ragershop.com vonden.

Met de patiënttevredenheidsenquête 2012 probeerden we te onderzoeken in welke mate patiënten tevreden zijn over het financiële aspect van onze behandelingen en onze (telefonische) bereikbaarheid. Patiënten zijn overwegend tevreden tot zeer tevreden over onze telefonische bereikbaarheid! Tevens gaf een meerderheid aan tevreden tot zeer tevreden te zijn over de duidelijkheid van onze rekeningen. Ontevredenheid is er met name over de mate waarin verzekeraars de kosten dekken.    

Met de enquête in 2011 hebben we geprobeerd  de tevredenheid van  patiënten over verschillende facetten van onze behandelingen in kaart te brengen.

De resultaten leest u op de website.

Actueel

Paropraktijk Utrecht viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Al 30 jaar is onze praktijk toonaangevend in de parodontologie. Wat hebben we bereikt sinds de oprichting in 1989 en hoe zien wij de toekomst tegemoet?

Voor patiënten

De behandeling van parodontale problemen betreft het steunweefsel van uw tanden en kiezen. Dit vergt veel tijd van uw eigen tandarts. Daarom kunt u door uw tandarts naar ons worden doorverwezen.

Voor verwijzers

Binnen onze praktijk houden wij ons uitsluitend bezig met de behandeling van de tandvleesproblemen van uw patiënten. Voor andere tandheelkundige zorg of voor controles verwijzen wij ze naar u terug.

“Graag bieden we zorg op maat d.w.z. niet te weinig maar ook niet te veel, passend bij uw verwachting over het gebit op lange termijn (zorgdoel).”

drs. Laurens Tinsel, parodontoloog, forensisch odontoloog

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 287 05 60
balie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 paro•praktijk•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring  •   Onze praktijk en corona

© 2000 - 2020 Paropraktijk |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf