Spoedverwijzingen

Steeds meer tandartsen verwijzen patiënten naar ons door. Dit waarderen we ten zeerste, echter is de wachttijd voor behandeling hierdoor wel iets opgelopen.

Kort spoedconsult

Wilt u op zeer korte termijn naar uw patiënt laten kijken, dan hebben wij hiervoor in onze agenda tijd voor 'korte' consulten vrijgehouden. Wij verzoeken u daarvoor zelf contact op te nemen met onze balie om aan te geven dat u een spoedconsult op prijs stelt. Een korte uitleg bespoedigt de afhandeling.

  • Telefoon: 030 285 1022*

* Dit nummer is uitsluitend gereserveerd voor collegiaal overleg. Voor het maken van reguliere afspraken belt u met 030-2870560

Actueel

Paro Praktijk Utrecht viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Al 30 jaar is onze praktijk toonaangevend in de parodontologie. Wat hebben we bereikt sinds de oprichting in 1989 en hoe zien wij de toekomst tegemoet?

Voor patiënten

De behandeling van parodontale problemen betreft het steunweefsel van uw tanden en kiezen. Dit vergt veel tijd van uw eigen tandarts. Daarom kunt u door uw tandarts naar ons worden doorverwezen.

Voor verwijzers

Binnen onze praktijk houden wij ons uitsluitend bezig met de behandeling van de tandvleesproblemen van uw patiënten. Voor andere tandheelkundige zorg of voor controles verwijzen wij ze naar u terug.

“Ik bied mijn patiënt de zorg die ik zelf zou willen ontvangen. Dit betekent de tijd nemen, voelen, denken en dan samen ervoor gaan!”

drs. Elmira Boloori, parodontoloog

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 287 05 60
balie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 paro•praktijk•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring

© 2000 - 2024 Paropraktijk |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf