Resultaat enquête 2023

In 2023 besloot de praktijk een patiëntenenquête uit te zetten met als doel een tevredenheidsmeting over de ervaring binnen de praktijk. De enquête werd in maart 2023 3 weken schriftelijk en anoniem afgenomen en verwerkt.

In totaal waren er 214 volledig ingevulde enquêtes teruggekomen. Ze gaven op 6 vragen hun meningen middels een 5-punt schaal (van zeer tevreden / zeer ontevreden), 3 waren ja/nee vragen en 1 open vraag.

De populatie bestond voor 37% uit mannen en voor 63% uit vrouwen. Qua leeftijd was 76% 51 jaar en ouder, 81% van de respondenten had een aanvullende tandartsenverzekering en 91% gaf aan de praktijk minimaal 3 keer per jaar te bezoeken.

 

Conclusie:

Van onze patiënten bleek dat:

96 % tevreden tot zeer tevreden is over de tijd in de wachtruimte

98 % tevreden tot zeer tevreden is over de tijd in de behandelruimte

93 % tevreden tot zeer tevreden is over de mogelijkheid om een afspraak te maken

92 % tevreden tot zeer tevreden is over het aantal uren dat de praktijk open is

95 % tevreden tot zeer tevreden is over de bereikbaarheid van de praktijk locatie

94% ons zou aanbevelen aan vrienden of familie

86 % tevreden tot zeer tevreden is over het terugbellen op hun verzoek

 

Ons vooraf gesteld doel was dat minstens 75% van de patiënten positief (tevreden tot zeer tevreden) scoorden. Dit doel hebben we ruim behaald.

Actueel

Paro Praktijk Utrecht viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Al 30 jaar is onze praktijk toonaangevend in de parodontologie. Wat hebben we bereikt sinds de oprichting in 1989 en hoe zien wij de toekomst tegemoet?

Voor patiënten

De behandeling van parodontale problemen betreft het steunweefsel van uw tanden en kiezen. Dit vergt veel tijd van uw eigen tandarts. Daarom kunt u door uw tandarts naar ons worden doorverwezen.

Voor verwijzers

Binnen onze praktijk houden wij ons uitsluitend bezig met de behandeling van de tandvleesproblemen van uw patiënten. Voor andere tandheelkundige zorg of voor controles verwijzen wij ze naar u terug.

“Graag bieden we zorg op maat d.w.z. niet te weinig maar ook niet te veel, passend bij uw verwachting over het gebit op lange termijn (zorgdoel).”

drs. Tim Thomassen, parodontoloog

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 287 05 60
balie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 paro•praktijk•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring

© 2000 - 2024 Paropraktijk |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf