Uw eerste bezoek

Uw eerste bezoek aan ons duurt circa een uur en begint met een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we uw wensen en klachten. Dit doen wij, indien u hierover beschikt, aan de hand van de verwijsbrief. Neem deze dus mee naar uw eerste afspraak.

Film

Wij hebben een filmpje gemaakt over het eerste bezoek. Dit om u te laten zien wat er van het begin tot het eind aan bod komt tijdens een intakegesprek. Zo krijgt u een idee van wat u kunt verwachten als u voor de eerste keer bij ons in de praktijk komt.

Uw gezondheidstoestand

Vervolgens bespreken we met u de door uw meegebrachte gezondheidsvragenlijst. Deze lijst biedt ons inzicht in uw leefgewoonten, medicijngebruik en eventuele ziekten of afwijkingen.

Dit is voor ons erg belangrijk aangezien dit invloed kan hebben op het ontstaan, verloop en de ernst van de aandoeningen. Met de resultaten uit deze vragenlijst kunnen wij u de juiste behandeling bieden.

Antibioticumprofylaxe

Indien het noodzakelijk is dat u een antibioticumprofylaxe conform de richtlijnen van de Nederlandse Hartstichting moet nemen bij ‘bloederige’ ingrepen, wilt u ons dat dan vooraf laten weten?

Mondonderzoek

Na de kennismaking volgt een uitgebreid mondonderzoek. Aan de hand van dit onderzoek bepalen we wat voor u de beste behandeling is. Na afloop plannen we vervolgafspraken in en krijgt u van ons een begroting met een overzicht van de kosten.

Goed begin is het halve werk

Voor iedere nieuwe patiënt nemen we de tijd. We vertalen de verwijsvraag naar uw unieke situatie, verzamelen informatie die voor een goede behandeling relevant is, nemen röntgenfoto’s en zetten het plan van aanpak uiteen. Voldoende tijd nemen voor een eerste consult is belangrijk om uw verwachtingen en die van uw tandarts aan de mogelijkheden te koppelen.
 

Privacy

Uw gegevens worden zeer zorgvuldig beschermd. Daarbij hanteren wij het zgn. 'Privacy Reglement'. Dit reglement kunt u op verzoek inzien.

Actueel

Paro Praktijk Utrecht viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Al 30 jaar is onze praktijk toonaangevend in de parodontologie. Wat hebben we bereikt sinds de oprichting in 1989 en hoe zien wij de toekomst tegemoet?

Voor patiënten

De behandeling van parodontale problemen betreft het steunweefsel van uw tanden en kiezen. Dit vergt veel tijd van uw eigen tandarts. Daarom kunt u door uw tandarts naar ons worden doorverwezen.

Voor verwijzers

Binnen onze praktijk houden wij ons uitsluitend bezig met de behandeling van de tandvleesproblemen van uw patiënten. Voor andere tandheelkundige zorg of voor controles verwijzen wij ze naar u terug.

“Passie voor de Parodontologie in een gemotiveerd team, dat is waar wij voor staan!”

drs. Kostas kosmidis, parodontoloog

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 287 05 60
balie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 paro•praktijk•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring

© 2000 - 2024 Paropraktijk |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf