Geen bewijs dat tandpasta het gebit beter schoonmaakt

Geplaatst door Paro op 26-08-2016
Actueel >>

Natuurlijk zijn er ook andere toevoegingen zoals voor het verminderen van gevoelige tandhalzen, het verminderen van de vorming van tandsteen en door antibacteriele eigenschappen het remmen van de. Valkenburg adviseert de tandpasta fabrikanten te gaan werken aan een 'verzorgende tandcreme' in plaats van aan een tandpasta.
Uit ander onderzoek blijkt wel dat de meeste mensen  tandenpoetsen zonder tandpasta heel onaangenaam vinden. De boodschap is dan ook niet om geen tandpasta meer te gebruiken.

Terug

Actueel

Paropraktijk Utrecht viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Al 30 jaar is onze praktijk toonaangevend in de parodontologie. Wat hebben we bereikt sinds de oprichting in 1989 en hoe zien wij de toekomst tegemoet?

Voor patiënten

De behandeling van parodontale problemen betreft het steunweefsel van uw tanden en kiezen. Dit vergt veel tijd van uw eigen tandarts. Daarom kunt u door uw tandarts naar ons worden doorverwezen.

Voor verwijzers

Binnen onze praktijk houden wij ons uitsluitend bezig met de behandeling van de tandvleesproblemen van uw patiënten. Voor andere tandheelkundige zorg of voor controles verwijzen wij ze naar u terug.

“Ik bied mijn patiënt de zorg die ik zelf zou willen ontvangen. Dit betekent de tijd nemen, voelen, denken en dan samen ervoor gaan!”

drs. Elmira Boloori, parodontoloog

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 287 05 60
balie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 paro•praktijk•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring  •   Onze praktijk en corona

© 2000 - 2022 Paropraktijk |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf