Kosten aanvullende tandartsverzekering onterecht omhoog

Geplaatst door Paro op 16-09-2013
Actueel >>

Consumenten hebben de afgelopen jaren meer geld betaald voor hun aanvullende tandartsverzekering, terwijl ze minder vergoed kregen. Zorgverzekeraars hebben de afgelopen vijf jaar flink wat gaten laten vallen tussen het geld dat binnenkwam voor aanvullende tandartsverzekeringen en daadwerkelijke vergoedingen. De premies gingen tussen 2008 tot en met 2013 met ruim twintig procent omhoog. Wordt gekeken naar de maximale netto vergoeding voor aanvullende tandartsverzekeringen, dan blijkt dat deze in dezelfde periode gemiddeld juist met 13,6% is gedaald.

bron: telegraaf.nl

 

Terug

Actueel

Paro Praktijk Utrecht viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Al 30 jaar is onze praktijk toonaangevend in de parodontologie. Wat hebben we bereikt sinds de oprichting in 1989 en hoe zien wij de toekomst tegemoet?

Voor patiënten

De behandeling van parodontale problemen betreft het steunweefsel van uw tanden en kiezen. Dit vergt veel tijd van uw eigen tandarts. Daarom kunt u door uw tandarts naar ons worden doorverwezen.

Voor verwijzers

Binnen onze praktijk houden wij ons uitsluitend bezig met de behandeling van de tandvleesproblemen van uw patiënten. Voor andere tandheelkundige zorg of voor controles verwijzen wij ze naar u terug.

“Passie voor de Parodontologie in een gemotiveerd team, dat is waar wij voor staan!”

drs. Moaad Alami, parodontoloog

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 287 05 60
balie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 paro•praktijk•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring

© 2000 - 2024 Paropraktijk |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf