Kunstgebit op implantaten (klikgebit) 2015

Geplaatst door Paro op 29-11-2014
Actueel >>

Het plaatsen van tandheelkundige implantaten en het aanbrengen van het klikgebit hierop, zal altijd door de zorgverzekeraar worden vergoed mits u een ernstig geslonken tandeloze kaak heeft.
De meeste zorgverzekeraars vergoeden implantaten voor houvast van een prothese op een tandenloze onderkaak zonder al te veel problemen. Zo'n klikgebit in de onderkaak  wordt altijd gecombineerd met een nieuw bovengebit. Vergoeding voor implantaten bij een tandeloze bovenkaak wordt minder gemakkelijk toegestaan. Het bot van de bovenkaak is zachter en daardoor moeten er minstens 4 implantaten geplaatst worden. Alleen bij een ernstig geslonken kaak en duidelijke problematiek krijgt u de behandeling vergoed.

Terug

Actueel

Paro Praktijk Utrecht viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Al 30 jaar is onze praktijk toonaangevend in de parodontologie. Wat hebben we bereikt sinds de oprichting in 1989 en hoe zien wij de toekomst tegemoet?

Voor patiënten

De behandeling van parodontale problemen betreft het steunweefsel van uw tanden en kiezen. Dit vergt veel tijd van uw eigen tandarts. Daarom kunt u door uw tandarts naar ons worden doorverwezen.

Voor verwijzers

Binnen onze praktijk houden wij ons uitsluitend bezig met de behandeling van de tandvleesproblemen van uw patiënten. Voor andere tandheelkundige zorg of voor controles verwijzen wij ze naar u terug.

“Passie voor de Parodontologie in een gemotiveerd team, dat is waar wij voor staan!”

drs. Moaad Alami, parodontoloog

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 287 05 60
balie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 paro•praktijk•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring

© 2000 - 2024 Paropraktijk |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf