Whitening tandpasta werkt

Geplaatst door Paro op 23-06-2017
Actueel >>

Begin dit jaar beweerde de Consumentenbond dat whiteningtandpasta niet voor wittere tanden zorgden, alleen voor een hogere prijs. In dit specifieke onderzoek werden 30 proefpersonen opgenomen, waarbij de verbetering bij whiteningtandpasta nauwelijks verschilde van die bij normale tandpasta.

Bij het ACTA-onderzoek kwamen soms ook verschillende resultaten naar voren en al moet het witmakende effect niet overschat worden, de eindconclusie was dat whiteningtandpasta toch een beter resultaat toonde.

Klik hier voor het abstract

Terug

Actueel

Paropraktijk Utrecht viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Al 30 jaar is onze praktijk toonaangevend in de parodontologie. Wat hebben we bereikt sinds de oprichting in 1989 en hoe zien wij de toekomst tegemoet?

Voor patiënten

De behandeling van parodontale problemen betreft het steunweefsel van uw tanden en kiezen. Dit vergt veel tijd van uw eigen tandarts. Daarom kunt u door uw tandarts naar ons worden doorverwezen.

Voor verwijzers

Binnen onze praktijk houden wij ons uitsluitend bezig met de behandeling van de tandvleesproblemen van uw patiënten. Voor andere tandheelkundige zorg of voor controles verwijzen wij ze naar u terug.

“Passie voor de Parodontologie in een gemotiveerd team, dat is waar wij voor staan!”

drs. Nota Katsiki, parodontoloog

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 287 05 60
balie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 paro•praktijk•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring  •   Onze praktijk en corona

© 2000 - 2023 Paropraktijk |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf