Actueel


De Praktijk is rond Kerst en Oud & Nieuw gesloten

Wij zijn van 21 december t/m 3 januari gesloten.

In dringende spoedgevallen zijn wij bereikbaar via onze semafoon (06-650 013 31); Toets nadat de semafoontelefoniste hierom vraagt uw eigen 10-cijferige telefoonnummer in en sluit u af met een hekje (#).

Wij staan vanaf 4 januari 2021 weer voor u klaar.
Fijne Feestdagen!


De 20.000ste nieuwe inschrijving

Deze week hebben we de 20.000ste nieuwe patiënt ingeschreven. Wij zullen deze patiënt bij het eerste bezoek passend in het zonnetje zetten.

Sinds de oprichting van onze praktijk in 1989 is ons klantenbestand gestaag gegroeid. Groeicijfers zijn natuurlijk interessant, maar het belangrijkste voor ons is dat hieruit blijkt dat er een goede samenwerking is met verwijzend tandartsen en mondhygiënisten. Wij doen ons best om in de toekomst een betrouwbaar verwijsadres te blijven waar patiënten met tandvleesproblemen optimaal behandeld worden.

Actueel

Paropraktijk Utrecht viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Al 30 jaar is onze praktijk toonaangevend in de parodontologie. Wat hebben we bereikt sinds de oprichting in 1989 en hoe zien wij de toekomst tegemoet?

Voor patiënten

De behandeling van parodontale problemen betreft het steunweefsel van uw tanden en kiezen. Dit vergt veel tijd van uw eigen tandarts. Daarom kunt u door uw tandarts naar ons worden doorverwezen.

Voor verwijzers

Binnen onze praktijk houden wij ons uitsluitend bezig met de behandeling van de tandvleesproblemen van uw patiënten. Voor andere tandheelkundige zorg of voor controles verwijzen wij ze naar u terug.

“Passie voor de Parodontologie in een gemotiveerd team, dat is waar wij voor staan!”

drs. Nicky Beukers, parodontoloog

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 287 05 60
balie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 paro•praktijk•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring  •   Onze praktijk en corona

© 2000 - 2020 Paropraktijk |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf