Actueel


De 20.000ste nieuwe inschrijving

Deze week hebben we de 20.000ste nieuwe patiënt ingeschreven. Wij zullen deze patiënt bij het eerste bezoek passend in het zonnetje zetten.

Sinds de oprichting van onze praktijk in 1989 is ons klantenbestand gestaag gegroeid. Groeicijfers zijn natuurlijk interessant, maar het belangrijkste voor ons is dat hieruit blijkt dat er een goede samenwerking is met verwijzend tandartsen en mondhygiënisten. Wij doen ons best om in de toekomst een betrouwbaar verwijsadres te blijven waar patiënten met tandvleesproblemen optimaal behandeld worden.

Actueel

Paropraktijk Utrecht viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Al 30 jaar is onze praktijk toonaangevend in de parodontologie. Wat hebben we bereikt sinds de oprichting in 1989 en hoe zijn wij de toekomst tegemoet?

Voor patiënten

De behandeling van parodontale problemen betreft het steunweefsel van uw tanden en kiezen. Dit vergt veel tijd van uw eigen tandarts. Daarom kunt u door uw tandarts naar ons worden doorverwezen.

Voor verwijzers

Binnen onze praktijk houden wij ons uitsluitend bezig met de behandeling van de tandvleesproblemen van uw patiënten. Voor andere tandheelkundige zorg of voor controles verwijzen wij ze naar u terug.

"We streven continu naar beter. Betere zorg, betere communicatie, betere instrumenten en methodieken en nog meer kennis over de behandeling en professie."

- Prof. dr. Fridus van der Weijden, oprichter en partner

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 287 05 60
balie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 paro•praktijk•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring  •   Onze praktijk en corona

© 2000 - 2020 Paropraktijk |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf