Complicaties bij mondpiercings

Geplaatst door Paro op 03-03-2015
Actueel >>

Het betreft een laatste publicatie uit een serie van 3, waarin stapsgewijs is gezocht naar het soort complicaties en de frequentie waarmee een tandheelkundige professional hiermee geconfronteerd kan worden. De incidentie van terugtrekkend tandvlees was 50% in de group die een lip piercing droeg en 44% in de groep met een tongpiercing. Beschadiging van tanden en/of kiezen kwam in 26% van de gevallen met een lip piercing voor en bij 37% van de dragers van een tong piercing. Geconcludeerd wordt dat zowel een tong als een lip piercing in hoge mate geassocieerd is met complicaties aan tanden en tandvlees.

Klik hier voor de link naar het abstract op PubMed.

Terug

Actueel

Paro Praktijk Utrecht viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Al 30 jaar is onze praktijk toonaangevend in de parodontologie. Wat hebben we bereikt sinds de oprichting in 1989 en hoe zien wij de toekomst tegemoet?

Voor patiënten

De behandeling van parodontale problemen betreft het steunweefsel van uw tanden en kiezen. Dit vergt veel tijd van uw eigen tandarts. Daarom kunt u door uw tandarts naar ons worden doorverwezen.

Voor verwijzers

Binnen onze praktijk houden wij ons uitsluitend bezig met de behandeling van de tandvleesproblemen van uw patiënten. Voor andere tandheelkundige zorg of voor controles verwijzen wij ze naar u terug.

"We streven continu naar beter. Betere zorg, betere communicatie, betere instrumenten en methodieken en nog meer kennis over de behandeling en professie."

- Prof. dr. Fridus van der Weijden, oprichter en partner

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 287 05 60
balie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 paro•praktijk•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring

© 2000 - 2024 Paropraktijk |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf