Paro Praktijk Utrecht bestaat 25 jaar

Geplaatst door Paro op 30-12-2013
Actueel >>

In de beginjaren moesten de Parodontologen hun plaats binnen de Tandheelkunde nog waarmaken. Inmiddels fungeren zij door de doordachte structuur van de behandelplannen en strenge eisen aan de werkwijze als een voorbeeld voor andere vakspecialisten.
In de afgelopen 25 jaar is er tussen de praktijken in Utrecht en Nijmegen een  toenemende samenwerking ontstaan. Beide praktijken zijn een begrip in hun regio’s.  Zo ontstond de gedachte om het 25-jarig bestaan van de beide Parodontologiepraktijken samen feestelijk en vakinhoudelijk te vieren. Wij hopen onze verwijzers tijdens dit feest op zaterdag 24 mei 2014 te mogen begroeten!

Inschrijven: www.aanmelder.nl/paro25jaar

Terug

Actueel

Paro Praktijk Utrecht viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Al 30 jaar is onze praktijk toonaangevend in de parodontologie. Wat hebben we bereikt sinds de oprichting in 1989 en hoe zien wij de toekomst tegemoet?

Voor patiënten

De behandeling van parodontale problemen betreft het steunweefsel van uw tanden en kiezen. Dit vergt veel tijd van uw eigen tandarts. Daarom kunt u door uw tandarts naar ons worden doorverwezen.

Voor verwijzers

Binnen onze praktijk houden wij ons uitsluitend bezig met de behandeling van de tandvleesproblemen van uw patiënten. Voor andere tandheelkundige zorg of voor controles verwijzen wij ze naar u terug.

“Graag bieden we zorg op maat d.w.z. niet te weinig maar ook niet te veel, passend bij uw verwachting over het gebit op lange termijn (zorgdoel).”

drs. Tim Thomassen, parodontoloog

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 287 05 60
balie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 paro•praktijk•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring

© 2000 - 2024 Paropraktijk |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf