Succes Implantaten

Geplaatst door Paro op 19-02-2015
Actueel >>

Deze studie is relevant omdat het een grote groep patiënten betreft die door meer dan 800 tandheelkundige professionals werden geïmplanteerd.Het onderzoek betreft meer dan 11.000 implantaten, 2.765 patiënten en een follow-up van 596 patiënten na 9 jaar. Voor het eerst toont een studie dat het implantaatmerk invloed heeft op implantaatsucces

Straumann implantaten blijken het laagste percentage implantaatverlies te hebben van de acht implantaatmerken die in de studie werden onderzocht.

Implantologie Utrecht gebruikt hoofdzakelijk Straumann implantaten.

Terug

Actueel

Paro Praktijk Utrecht viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Al 30 jaar is onze praktijk toonaangevend in de parodontologie. Wat hebben we bereikt sinds de oprichting in 1989 en hoe zien wij de toekomst tegemoet?

Voor patiënten

De behandeling van parodontale problemen betreft het steunweefsel van uw tanden en kiezen. Dit vergt veel tijd van uw eigen tandarts. Daarom kunt u door uw tandarts naar ons worden doorverwezen.

Voor verwijzers

Binnen onze praktijk houden wij ons uitsluitend bezig met de behandeling van de tandvleesproblemen van uw patiënten. Voor andere tandheelkundige zorg of voor controles verwijzen wij ze naar u terug.

"We streven continu naar beter. Betere zorg, betere communicatie, betere instrumenten en methodieken en nog meer kennis over de behandeling en professie."

- Prof. dr. Fridus van der Weijden, oprichter en partner

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 287 05 60
balie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 paro•praktijk•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring

© 2000 - 2024 Paropraktijk |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf