Tandarts terug in de basisverzekering?

Geplaatst door Paro op 27-04-2014
Actueel >>

Sinds enkele jaren is een tandartsverzekering een losse verzekering naast het basispakket. Wel ontvangen jongeren onder de achttien jaar een vergoeding voor de meeste behandelingen zonder daarvoor extra bij te betalen. Zorgverzekeraars vergoeden wel standaard chirurgische tandzorg, zoals het weg laten halen van een verstandskies in het ziekenhuis. Hetzelfde geldt voor uitneembaar kunstgebit. Daarnaast zijn er ook nog bijzondere gevallen - zoals bij een ernstige afwijking aan de mond - waarbij ook vanaf het achttiende jaar nog een vergoeding is vanuit de basisverzekering.

Maar voor het grootste gedeelte van de Nederlanders zal er voor een vergoeding bij de tandarts een aanvullende verzekering afgesloten moeten worden. Het merendeel uit onze peiling ziet mondzorg het liefst weer zo snel mogelijk terugkomen in het basispakket, ook al betekent dat de nominale zorgpremie voor iedereen omhoog gaat.
 

Terug

Actueel

Paro Praktijk Utrecht viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Al 30 jaar is onze praktijk toonaangevend in de parodontologie. Wat hebben we bereikt sinds de oprichting in 1989 en hoe zien wij de toekomst tegemoet?

Voor patiënten

De behandeling van parodontale problemen betreft het steunweefsel van uw tanden en kiezen. Dit vergt veel tijd van uw eigen tandarts. Daarom kunt u door uw tandarts naar ons worden doorverwezen.

Voor verwijzers

Binnen onze praktijk houden wij ons uitsluitend bezig met de behandeling van de tandvleesproblemen van uw patiënten. Voor andere tandheelkundige zorg of voor controles verwijzen wij ze naar u terug.

“Ik bied mijn patiënt de zorg die ik zelf zou willen ontvangen. Dit betekent de tijd nemen, voelen, denken en dan samen ervoor gaan!”

drs. Elmira Boloori, parodontoloog

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 287 05 60
balie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 paro•praktijk•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring

© 2000 - 2024 Paropraktijk |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf