XI European Workshop on Periodontology-1

Geplaatst door Paro op 27-01-2015
Actueel >>

Een van de bijdragen betrof een 'meta-review' naar de effectiviteit van mechanische plaque verwijdering. Op basis van de literatuur die beschilbaar was in systematic reviews werd geconcludeerd dat tandenpoetsen effectief is om tandplak te verwijderen. Om tandvleesontsteking (gingivitis) te verminderen bleken elektrische tandenborstels effectiever dan handtandenborstels. Het meeste wetenschappelijk onderzoek was beschikbaar voor de osscilerende-roterende elektrische tandenborstels. Tandenpoetsen blijkt veilig voor de tand, kiezen en het omringende weefsel.

Klik  hier voor het abstract online

Terug

Actueel

Paro Praktijk Utrecht viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Al 30 jaar is onze praktijk toonaangevend in de parodontologie. Wat hebben we bereikt sinds de oprichting in 1989 en hoe zien wij de toekomst tegemoet?

Voor patiënten

De behandeling van parodontale problemen betreft het steunweefsel van uw tanden en kiezen. Dit vergt veel tijd van uw eigen tandarts. Daarom kunt u door uw tandarts naar ons worden doorverwezen.

Voor verwijzers

Binnen onze praktijk houden wij ons uitsluitend bezig met de behandeling van de tandvleesproblemen van uw patiënten. Voor andere tandheelkundige zorg of voor controles verwijzen wij ze naar u terug.

“Ik bied mijn patiënt de zorg die ik zelf zou willen ontvangen. Dit betekent de tijd nemen, voelen, denken en dan samen ervoor gaan!”

drs. Elmira Boloori, parodontoloog

Afspraak maken of
meer informatie:

T 030 287 05 60
balie@paropraktijk.nl

Bezoekadres:
Livingstonelaan 466
3526 JB UTRECHT

Routebeschrijving

Blijf op de hoogte:

Facebook
Linkedin
 

© 2000 paro•praktijk•utrecht  •  Algemene voorwaarden  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring

© 2000 - 2024 Paropraktijk |  /  realisatie: Arjen IJff & De Goudse Wolf